Shifra alarmante në Greqi: 1.547 raste, 10 vdekje

134

Greqia ka regjistruar gjatë 24 orëve të fundit 1547 raste të reja 10 vdekje, si dhe 108 të intubuar, gjithashtu 52 u zbuluan pas kontrolleve në hyrjet e vendit. Numri i përgjithshëm i rasteve është 34.299, nga të cilët 55.3% janë burra