Si të testoheni a jeni prekur nga Coronavirusi pa shkuar te mjeku…

283

Informacioni i fundit thotë se periudha e inkubacionit mund të jetë deri në 20 ditë para se simptomat e COVID 19 të bëhen të dukshme.

Kur një person ka ethe ose kollë dhe shkon në spital, mushkëritë zakonisht janë 50% fibroze dhe është mjaft vonë!

Ekspertët e Tajvanit ofrojnë një vetë-kontroll të thjeshtë që mund të bëjmë çdo mëngjes;

Merrni frymë thellë dhe mbajeni frymën tuaj për më shumë se 10 sekonda.

Nëse e përfundoni me sukses provimin pa një kollë, pa siklet, pa plutje ose shtrëngim, etj, do të tregojë se nuk ka fibrozë në mushkëri, gjë që në thelb do të thotë asnjë infeksion.

Ju lutemi kryeni një vetë-provë çdo mëngjes në kohë kritike në një mjedis me ajër të pastër!

Keshilla e shkëlqyeshme nga mjekët japonezë që trajtojnë rastet e COVID-19.

Të gjithë duhet të sigurohen që goja dhe fyti juaj të jetë me lagështi dhe kurrë të mos thahen.

Merrni disa gllënjka me ujë të paktën çdo 15 minuta.

Pse?

Edhe nëse virusi futet në gojën tuaj, pirja e ujit ose lëngjeve të tjera e përhap atë përmes ezofagut tuaj në stomakun tuaj.

Pasi atje, acidi në stomak vret virusin.

Nëse nuk pini mjaftueshëm ujë rregullisht, virusi mund të futet në trake dhe mushkëri.

Eshtë shume e rrezikshme.