Skandal i Medias greke : Shqipëria është një vend i turpshëm për Evropën.

364

Kështu ka përshkruar vendin tone gazeta elektronike greke “TRIBUNE.gr” , publikuar sot ne mesditë, gazetë kjo që është e një ish-ministri të jashtëm të Greqisë.

Duke ju referuar nje postimi në rrjetin social në Shqipëri nga Lajme Patriotike Shqiptare, ku ben thirrje të bllokohen ekstremistët grekë më 26 tetor me rastin e përvjetorit të Kacifës, gazeta TRIBUNE.gr, midis të tjerave shkruan se: Në Shqipëri, përveç kanabisit, lulëzon edhe nacionalizmi krahinor i miut vrumbullues. Kanabisi dhe nacionalizmi i bebeve janë e vetmja produkte që prodhon Shqipëria.

Ata ushqejnë urinë e tyre me nacionalizëm dhe hashash.

Njerëzit e saj, të varfër dhe të varfër, ose e braktisin me vrap, të punojnë jashtë vendit, ose të përfundojë në krim.

Për shkak të kësaj Shqipërie, zgjerimi i BE-së në Ballkanin Perëndomor nuk vazhdon.

Agjentët e Turqisë po e kthejnë popullin shqiptar kundër grekëve dhe sistemi politik e lejon atë sepse është më e përshtatshme për shqiptarët të merren me armiq të jashtëm imagjinarë sesa me ata realë, dmth politikanët e tyre përgjegjës për varfërinë e tyre.

Në Shqipëri, përveç kanabisit, lulëzon edhe nacionalizmi krahinor i miut vrumbullues. Kanabisi dhe nacionalizmi i bebeve janë e vetmja produkte që prodhon Shqipëria.