Sot mbledhje me ambasadorët PS dhe LSI

Lajme

Do të zhvillohen këtë të martë mbledhjet e grupeve parlamentare me praninë e ambasadoreve të Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian, që do të kenë në fokus reformën në drejtësi.
Nga të dhënat e fundit mësohet se Partia Socialiste do ta zhvillojë mbledhjen në orën 15.00, ndërkohë që dy orë më vonë ambasadorët do të jenë në selinë e LSI.

ambasadoret ne focus-2