Tragjedia ne Aleksandropolis: Treni aksidenton per vdekje dy emigrante dhe plagos nje tjeter.

843

Dy emigrante kane humbur jeten naten e shkuar.Ata u zvarritën nga një tren në zonën e Aleksandropolis, ndërsa një e tret po lufton për t’u mbajtur gjallë në Spitalin e Përgjithshëm Universitar të Evros.

Sipas informacioneve të mediave greke, treni i cili udhetonte në rrugën Alexandroupolis-Ormenio, merr zvarre dhe u vret në  zonen e Anthias, dy emigrante,

Gjysem ore pas incidentit në një distancë prej rreth dhjetë kilometrash, i njëjti tren godet një person të tretë në kryqëzimin e Bashkisë së Aleksandropolis.

Aksidenti tragjik nuk është i pari i bërë me rrjetin hekurudhor të rajonit, pasi binarët janë nje busull  për lëvizjen e hyrjes në mënyrë të paligjshme te emigranteve nga toka kufirit turk, dhe ka pasur incidente të tjera, theksojne mediat greke.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: