Tsipras: Tragjeditë në Mandra dhe mati, të jetë alarmi për ndryshime të mëdha

817

Greqi/ “Të dy tragjeditë jane tragjedi te medha ne Atikë në Mandra dhe Mati, alarmi dhe shkaku për ndryshime të rëndësishme. Duhet të forcojmë siç duhet mekanizmin e parandalimit dhe mbrojtjes për kurrë të mos jetojnë përsëri, tragjedi të tilla. Nndryshimi i klimës do të na sjellë më shpesh përballen me mot ekstrem, të tilla si erërat e forta dhe shi, ne kemi për të përmirësuar modele dhe protokollet e mbrojtjes civile kundër përmbytjet dhe zjarret”, theksoi kryeministri Tsipras
Këtë e pëlqejnë %d blogues: