Vrasjet e fundit në Greqi: Ja si përgjigjet policia greke…

728

Policia greke  ka reaguar menjëherë pas deklarates MPJ se Shqipërisë, ku me anën e një njoftimit të saj përgjigjet lidhur me rastet e fundit të vrasjeve të shtetasve shqiptarë në Territorin Grek

Athinë, 5 dhjetor 2018

KOMUNIKIMI

Në lidhje vrasjet e fundit të shtetasve shqiptarë në Territorin Grek, njoftohet se:

Në të gjitha rastet, Policia Greke ka marrë menjëherë hetimin paraprak dhe ka ndërmarrë të gjitha hetimet e nevojshme procedurale dhe paraprake – në bashkëpunim me autoritetet ndjekëse – me qëllim të sqarimit të rasteve, përcaktimit të kategorive, si dhe identifikimit dhe kapur autorët.

Duhet të theksohet se të gjitha rastet relevante janë sqaruar.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: