Zakynthos: Dy zjarre shpërthyen sot naten ne ishull

Greqi

Dy zjarre ndodhën të shtunën në natën në Zakynthos brenda tre oreve. Zjarri i parë ndodhi në vendin e Skopos në Kalamaki, në një mal, dhe djeg vegjetacion të ulët, ndersa shpërthimi i dytë i zjarrit ndodhi në fshatin Lathakia. Të gjitha brigada e zjarrit e ishullit shkuan atje.

Burimi: TA NEA