Alarm ne qender te Athines ne Sintagma, rrethohet dhe ndalohet qarkullimi.

725

Një patrullë policore gjen në orën 21:50 një valixhe të zezë pranë Monumentit të Ushtarit të Panjohur, ne sheshin Syntagma ku dyshohet per bombe. Ne vend ka mbritur organet perkatese