Zjarret ne Greqi: Ka 100 persona të pagjetur i fshehin?

Greqi

Eshte e perditeshmja “TA NEA” qe ngreh kete pyetje…

Për ditën e gjashtë pas tragjedisë, qeveria vazhdon të fshehë më shumë se 100 persona të pagjetur, numri i të cilëve shmang shpalljen zyrtare. Me përfundimin e identitetit dhe marrjen e ADN-së nga të afërmit e personave të zhdukur, familjet do të informohen për ditët e ardhshme nëse të dashurit e tyre, të cilët janë ende në kërkim, janë ndër viktimat. Në të njëjtën kohë, në kontekstin e hetimit paraprak të shkaqeve të zjarrit vdekjeprurës te urdhëruar nga Prokurori i Gjykates se Larte Xeni Dimitriu eshte paraqitue kreu i Shërbimit të Zjarrfikësve.