Zjarret ne Greqi, Nënkryetarja e Bashkise se Maratonës: jap dorëheqjen

794

Deklarate e bere nga vete Lambarou ne tv-SKAJ

Zëvendëskryetarja e Bashkisë Maratona Znj. Dimarra Lambarou ka dhene doreheqje, duke shprehur turpin për “ata në pozita përgjegjësish që nuk e kanë marrë kurrë. Detyrat e kryetarit të komunës e kaluan sallën e qytetit dhe karrigen. Une nuk besoj as kryebashkiakun as edhe prefekturen…
Këtë e pëlqejnë %d blogues: