Tragjedia, Ministri i Mbrojtjes Qytetare z. Nikos Toskas : Dhe une marr përgjegjësi politike.

807

Nuk kishte gabime strategjike në Mati. Në vitin e dytë mund të gjejmë gabime, por zjarrfikësit kanë treguar vetësakrifikim. Ne jemi të zhytur plotësisht në humbjet dhe fatkeqësitë që kanë ndodhur në rajon. Sidoqoftë, duhet t’i bëjmë zemrat tona me gurë dhe të ballafaqohemi me shkatërrimin që ka kaluar në një kohë shumë të shkurtër dhe të përpiqemi t’u përgjigjemi nevojave të para. Jam thellësisht i pikëlluar nga fatkeqësia, “tha zoti Toska per televizionin ERT
Këtë e pëlqejnë %d blogues: