Apple Watch do “zbuloj” diabetin dhe kancerin

Teknologji

ora ne focus

 

Tim Cook argumentoi se hapi tjetër më i madh i Apple Watch do të jetë në fushën e shëndetit, duke shfaqur edhe fusha shumë të rëndësishme të rrjeteve në shtëpi dhe makinë. Me një ndërhyrje të telefonit në mënyrë që të dëshironi analisti Jim Cramer për ditëlindjen e dhjetë të emisionit Mad Money στο CNBC, Tim Cook theksoi drejtpërdrejt planet e zgjerimit të Apple Watch në sektorë të ndryshëm të industrisë dhe bëri një parashikim interesant për të ardhmen … Apple i tejkalon 712 miliardë dollarë, pas zbulimit se ajo do të investojë 848 milionë dollarë për të ndërtuar një park të madh diellor në Kaliforni në fund të 2016. Por mbi të gjitha një hap tjetër i madh i Apple-s është në fushën e shëndetësisë, me të cilën kompania synon të transformojë miliona iPhone në mjeteve diagnostikuese, duke mundësuar kërkuesit për të ndërtuar Apps përkatëse për viruset. Tim Cook beson se në të ardhmen Apple Watch do të jetë në gjendje për të zbuluar simptomat e sëmundjeve të tilla si diabeti dhe kanceri.