Arrestohet nje grup te miturish midis tyre dhe nje shqiptar 16-vjeçar

829

Policia në Athinë arreston nje grup te miturish midis tyre dhe nje 16-vjeçar nga Shqiperiatë i akuzuar për grabitje dhe vjedhje. Mosha e grupit eshte 15-17 vjeç.

Autorët e krimit për lëvizjen e tyre përdornin makina të vjedhura dhe motoçikleta, tpër këtë qëllim, dhe pastaj të braktisnin. Nga hetimet e deritanishme janë zbuluar 14 grabitje ndaj të miturve, 7 vjedhje të automjeteve dhe 4 vjedhje nga shtëpitë dhe dyqanet.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: