Çastet më të bukura të propozimeve për martesë në foto

Lifestyle

Këto imazhe të mrekullueshme janë disa nga çastet që janë fotografuar gjatë propozimeve për martesë në vendet nga më të bukurat dhe të veçantat nëpër botë.

Mediat e huaja shkruajnë se çdo vit “Junebug Wedding” zbulon fotot më të bukura që marrin pjesë në një konkurs. Propozime të bëra në makina klasike, ujëvara gjigande, plazhe ekzotike, brenda një balone etj.