Donte të dukej si Hulk dhe për pak sa nuk humbi krahët e tij!

Shendeti

bodi ne focus -1“Mbaj mend mjekun kur më tha se unë do të duhet të pres dy duart, sepse të gjithë muskujt e mi ishte bërë gur,” ka thënë 25-vjeçari Romario Dos Santos Alves. 25-vjeçari, nga Caldas Novas të Brazilit kishte ëndërruar gjithmonë të dukej si Hulk, hero i famshëm komik me fuqitë mbinatyrore dhe muskujt të mëdha të tij. Megjithatë, metoda e zgjedhur për të arritur objektivin e caktuar për ngjashmërinë ka rrezikuar nga prerja e duarve të tij dhe të përballet me dhjetra probleme serioze shëndetësore. Për të bërë muskujt të ëndrrave të tij, braziliani i ri filloi të bëbte injeksione me një përzierje të alkoolit dhe naftës (syntholi) në krahët e tij, para tre vjetësh. Së shpejti, situata doli jashtë kontrollit duke rrezikuar kështu edhe jetën e 25 vjeçarit.

bodi ne focus -2

Më rekomanduan metodën syntholit dhe  isha i kënaqur me rezultatet. Kështu që unë humba kontrollin, “shpjegon 25-vjeçari. “Muskujt e mi filluan të rëndohen dhe unë nuk mund të bëjë injeksione në atë vend, pasi muskujt ishin bërë të forte si gur. Kështu që unë vendosa për të blerë gjilpëra të veçanta, që përdornin tek demat. Unë e di që kjo duket pa kuptim, por unë duhej të merrja ketë ” ka thënë ai. Në spital, 25-vjeçari Romario Dos Santos Alves u përball me realitetin e ashpër: “Mbaj mend mjekun kur më tha mua se duhet të pres të dy duart e mia, sepse të gjithë muskujt e mi ishte bërë gur”  duke shtuar se ky lajm i keq e kishte çuar në prag të vetëvrasjes. Për fat të mirë, mjekët më në fund arritën për të hequr gurët që kishin shkaktuar në duart ngaq syntholi, duke e operuar për të shmangur prerjen e kraheve . Ai pranon se ka rimenduar për të përdorur kimikate që të rriten muskujt e tyre pas ëndrrës së madhe për bodybuiding.bodi ne focus -3