Shperthen zjarr i ri edhe në Schinias te Atikes

Greqi

Greqi / Shpërthen zjarr edhe ne Atiki. Pak minutsa me pare nje vater zjarri ka shperhyer menjëherë në Schinias te Atikes duke djegur kullota, por per momentin nuk kercenon shtepi. Ne vendin e zjarrit marrin pjese 27 persona te sherbimit zjarrfikes, 9-te mjete si dhe nje helikopter 27 zjarrfikës vepruan në atë pikë dhe urdhëruan për një shtënë helikopteri. Erërat që fryjnë të forta, raportojne mediat greke