GREQI / BËN BURG PËR NJË KRIM QË NUK E KISHIN BËRË

Greqi

U akuzuan për vrasje në një një kohë që viktima ishte në jetë. Jo pak po plot 7 vite qëndruan ne qelinë e burgut për një krim që nuk e kishin kryer kurrë.

Por !

Mësohet se kjo ngjarje ka ndodhur 6-7 vite më parë në qytetin e Patrës, ku dy shtetas me kombësi te huaj u akuzuan për një vrasje. Një vrasje që pas 7 vitesh doli se nuk ishte kryer pasi viktima ishte akoma në jetë. Kështu dy të dënuarit per gati shtatë vjetë vuajtën dënimin në burgun e Patrës dhe më pas u lanë të lirë. Fatkeqësisht janë gjera që ndodhin ku me shume kujdes edhe mund te ishte evituar, padrejtësisht atyre ju hoq liria gjeja më e shtrenjtë.