Greqi: Ne pranga dy shqiptar per ngacmime seksuale ndaj femijeve.

Greqi

Sot ne Veria jane prangosur dy shqiptare me akuzen ngacmim seksul ndaj femijeve. Emrat dhe fotografite e tyre  bëhen publike nga Prokuroria e Prokurorisë së VeriaS, vërtetuar nga Prokuroria Publike e Selanikut, identiteti dhe fotografitë e 3 personave të akuzuar për krime kundër lirisë seksuale dhe krimeve të shfrytëzimit ekonomik të jetës seksuale. Midis tyre nje vendas dhe dy shqiptar te moshave 22 dhe 24 vjecar.

Keta jane:

Altin Gani Gega lindur më 21-01-1994 në Shqipëri.

– Dimitrios Abraham Panitsidi  i lindur më 10-04-1935 në Sketi Kozani.

Jorgo Thanas Bulicko,  i lindur më 18-09-1996 në Shqipëri.