Greqi/ Vdes ne kampin e refugjatëve një 24-vjeçar

570

Vdekja 24-vjeçarit në kampin e Moria-s ka ardhur nga goditja e rëndë në zemër tha mjeku-ligjor që shqyrtoi 24-vjeçarin azilkërkues nga Kameruni, i cili u transportua i vdekur sot në orën 3 në mesnatë nga kampi i Moria-s në Spitalin e Mitilinit

Por sipas portalit Zougla.gr, shkaku i saktë i vdekjes së 24-vjeçarit do të përcaktohet pas rezultateve të ekzaminimeve toksikologjike dhe histologjike të nevojshme. I riu jetonte në kushte normale me ngrohje në kamp, fliste anglisht dhe frëngjisht, dhe ishte anëtar i bashkësisë katolike të krishterë të Mitilenës, e cila gjithashtu do të kujdeset për varrimin.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: