Greqia parashikon se do të ketë 90,000 emigrantë deri në fund të vitit 2019

392

Ministri i Politikave të Imigracionit të Greqisë Dimitris Vitsas parashikon të zymtë duke deklaruar se në fund të vitit 2019 do të ketë më shumë se 90,000 refugjatë dhe emigrantë në Greqi, duke theksuar se; “Tani për tani ne kemi rreth 75,000 njerëz këtu në Greqi. Nëse gjërat shkojnë si vitin e kaluar, ne do ta mbyllim 2019-tën me rreth 90,000, ndoshta pak më shumë. Gjithashtu Ministri i Politikave të Imigracionit ka përshkruar edhe “barrën” në Greqi si rezultat I ardhjes së emigrantëve,