Ish-ministri i zbulon: 80 lloje jashtëtokësorë jetojnë mes nesh … (video)

Kuriozitete

PAUL- portretKANADA –  Jo vetëm që ka të huaj, por qeveritë fshehin provat për ta, thotë 91-vjeçari  ish ministër i mbrojtjes së Kanadasë, z. Paul Hellyer. Duke folur në Universitetin  Calgary, në Disclosure Kanada Tour, z Hellyer – i cili shërbeu si ministër i mbrojtjes në periudhën 1963-1967 – u bëri thirrje fuqive botërore të bëjnë publike dokumentet për UFO.

“Pjesa më e madhe e mediave nuk dëshiron të të prekë këtë çështje. Publiku, në një mënyrë apo një tjetër, do thotë “presidentë apo kryeministra duam të vërtetën dhe ne duam atë tani, sepse ajo ndikon në jetën tonë ‘”, tha politikani 91 vjeçar sot. Si Daily Mail është politikani i parë i lartë që flet publikisht për ekzistencën e jashtëtokësorëve, ai folur disa herë në lidhje me këtë çështje që nga viti 2005.