Mbretëresha e Danimarkës uron Presidentin e Republikës së Shqipërisë

Aktualitet

Mbretëresha e Danimarkës, Madhëria e Saj Margrete II, uron Presidentin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, për marrjen e detyrës.

Mbretëresha e Danimarkës, Madhëria e Saj Margrete II, në mesazhin e saj të urimit drejtuar Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, shkruan: “Me rastin e përurimit tuaj si President i Republikës, ju lutem pranoni përgëzimet e mia të sinqerta si dhe urimet më të mira për ju dhe për popullin e Shqipërisë!”.