Mbyllet Akropoli për shkak sigurie nga goditjet e rrufeve…

403

Greqi, Akropoli do të mbetet i mbyllur sot për arsye sigurie, sipas njoftimit të Ministrisë së Kulturës, theksojnë mediat vendase.

Të enjten, si rrjedhojë e rrufeve të shumta u lënduan katër njerëz, të cilët ndodheshin në ambientin arkeologjik të Akropolit.lidhur me këtë ngjarrje dhe për shkak të një sigurie të plotë, Ministria e Kulturës ka dale me një njoftim për të mbyllur Akropolin