Mediat greke: Qeveria është duke ndjekur arrestimin dhe burgosjen e dy ushtarëve grekë në Turqi

788

Burime qeveritare : “Kryeministri që nga pasditja e te enjtes është duke ndjekur tnga afër zhvillimet me të dy oficerët grekë të arrestuar”, ka thënë një zyrtar i qeverisë, duke shtuar se zoti Tsipras është në komunikim të vazhdueshëm me Ministrin e Mbrojtjes Panos Kahmenos dhe Ministrin e Jashtëm Nikos Kotzia “.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: