Ngjarrjet në Kumanove, Nano: Shqiptarët meritojnë më të mirën sepse gjithmonë kanë luftuar me zemër, me gjak dhe me jetë për këtë komb !

fatosi ne focus -1Nje reagim ka patur në rrjetin social edhe nga ish kreu i shtetit Fatos Nano, i cili lidhur me ngjarrjet e fundit në Kumanove shkruan se:  Një ndër aktet me barbare dhe të shëmtuara, ato të ndodhura në Kumanovë ! Eshtë e patolerueshme dhuna në shkallën më të lartë të mundshme e kryer mbi shqiptarët e Maqedonise, dhimbje të pafundme të cilët shqiptarët e Maqedonisë po ndjejnë dhe nuk ka të pushuar kurrë. Autoritetet vendase dhe ndërkombëtare duhet të marrin masa në një veprimtare kohore sa më të shpejt të mundshme për këtë akt monstruoz, që ka ndodhur në Kumanovë. Jeta është e shenjtë, gjaku është i kuq ashtu si flamuri dhe s’mund të lajë rrugët e Maqedonisë, sepse ata kanë këtë deshirë.