Shkon ne 92 numri i viktimave, gjendet sot edhe nje trup tjeter…

Greqi

 Shkon ne 92 numri i te vdekurve nga zjarri. Sot pasdite ne oren 5 u gjet trupi pa jete ne det i nje burri, në ujrat e detit  “Kokkino Limanaki” .

 

Më konkretisht, sipas sherbimit zjarrfikes,  84 emra u deklaruanyzrtarisht deri me sot se kane humbur jeten në zjarr. Nga 84 deri tani janë identifikuar 59 të vdekur. Pjesa e mbetur mbetet ende e humbur, meqë vazhdon puna makabre e identifikimit të të vdekurve. Përveç kësaj, 4 persona kanë humbur betejën për jetën në spitale.

Drejtoria e Hetimeve Kriminale ka përfunduar identifikimin e 59 trupave deri më tani, ndërsa identifikimi për 28 të tjerë është në pritje.

Zyrtarisht, deri tani, janë identifikuar 59 trupa, katër kanë lënë frymëmarrjen e tyre të fundit në spitale (gjithsej 63), ndërsa 25 të shpallur si të zhdukur ende nuk janë identifikuar.

Me një trup pa jete tjetër sot, të identifikuar plotësisht dhe jo të pakta deri më tani janë 92 te vdekur