Papandreu: Jam kandidat që KINAL të bëhet përsëri një parti e madhe

87

“Vendosa të kandidoj për kryesinë e Lëvizjes. Unë do të kontribuoj me gjithë forcën time për ta bërë Ppartinë tonë të madhe dhe të fortë përsëri. Sërish protagonist i zhvillimeve. “Një katalizator për formimin e një propozimi qeverisës progresiv,” tha George Papandreou, duke dhënë stigmën e synimeve të tij në drejtim të synimit të kandidaturës së tij për kursin e KINAL.

“Ne kemi nevojë për një ndryshim të ri. Për qytetarët dhe vendin. Prandaj Partia Demokratike Progresive duhet të rritet sërish. Për tu bashkuar me forcat e tjera përparimtare në Evropë dhe botë, të cilat po kthehen në mënyrë dinamike. Vendosa të kandidoja për drejtimin e Lëvizjes. Unë do të kontribuoj me gjithë forcën time për ta bërë festën tonë të madhe dhe të fortë përsëri. Sërish protagonist i zhvillimeve. Një katalizator për formësimin e një propozimi progresiv të qeverisjes. Një ekip i aftë për t’iu përgjigjur në mënyrë efektive mirëmbajtjes.

U bëj thirrje të gjithë demokratëve dhe qytetarëve përparimtarë që ta kthejnë këtë proces në një festë demokracie dhe pjesëmarrjeje.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: