Presidenti Trump: Prania e Rusisë në G7, ne duhet ta kemi ne tryezen e negociatave.

750

Presidenti i SHBA Donald Trump tha se Rusia duhet të marrë pjesë në samitin e G7, ne kohen qe po nisej për në Kanada, për te marre pjese ne konferencën tre-ditore. Në veçanti, Trump i bëri thirrje ekipit të të marrin në konsideratë riintegrimin e Rusisë në grup.

Ata kanë dëbuar Rusinë, ata duhet të riintegrojnë Rusinë. Sepse ne duhet të kemi Rusinë në tryezën e negociatave, “tha ai.

Udhëheqësit e tjerë të G7 pritet të bien ndesh me vendimin Trump, kur ata e shtyjnë atë për të hequr sanksionet mbi çelikun dhe aluminin ku kanë frikë se do të çojnë në një luftë tregtare.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: