Salvini: “Forcoj të drejtën e vetëmbrojtjes me armë për qytetarët dhe anuloj azilin për emigrantët”

569

Salvini argumentoi se shtetasit italianë duhet të jenë të armatosur sepse, siç tha ai, do të dekurajonin grabitësit nga pushtimi i shtëpive të vilave dhe dyqaneve.Përveç kësaj, ai përsëriti edhe një herë qëndrimin e tij të qëndrueshëm për heqjen e azilit për emigrantët që hyjnë në territorin italian. Tashmë ai siç ka deklaruar më parë se është i gatshëm për të përzenë 120 mijë emigrantë lidhur me anullimin e dhënies së azilit, ndërsa sot deklaron për të armatur popullit me armë për vetëmbrojtje.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: