Shkonte në funerale dhe vidhte bizhuteritë e të vdekurve

Bota

Gruaja pretendonte të ishte shoqe e të vdekurve dhe do qendronte në kohën e lamtumirës së fundit

Një grua në Francë kishte vënë në shënjestër të vdekurit dhe vendi i saj i veprimit ishte funerali i tyre çdo herë. Kështu që kur një familje e çoi të dashurin e tyre në shtëpinë e tyre të fundit, ata nuk i kushtuan vëmendje 60-vjeçares e cila, siç tha ajo, donte t’i jepte lamtumirën shoqes së saj.

Familjarët e lanë gruan pranë arkivolit dhe kur u kthyen zbuluan se gjerdani, unaza dhe vathët mungonin në trupin e të ndjerës, siç raportohet nga botimi i BBC.

Familja njoftoi Policinë dhe gjatë kontrollit në shtëpinë 60-vjeçare në qytetin Liévin, bizhuteritë e vjedhura u gjetën. Por kjo nuk ishte hera e parë që ajo vodhi të vdekurin pasi pak ditë më parë ai kishte vjedhur portofolin e një të vdekuri nga e njëjta shtëpi funerali.