Veshje firmato, por “të falsifikuara”. Doganierët grekë ndalojnë 62 mijë artikuj të markave më të njohura

Aktualitet Greqi

Ndodhi edhe kjo…Një dyqan i tërë me nje sasi prej 62.000 artikuj të brendshme të meshkujve te markes Adidas, Calnin Klein, Versace, Dolce & Cabbna dhe Diesel, por tefalsifikuar tentuan te transportonin shqiptarët nga dogana e Kakavijes per ne Shqiperi. Doganieret greke kane vertetuar mallin e pese kompanive te njohura dhe vertetuan se ato ishin mallrat e fallsifikuara, mbi te gjitha nuk kishin asnje marredhenie apo bashkepunim me kete ndermarrje te mirnjohura. Marrësi i mallit ishte një person në Shqipëri, i cili do t’i hidhte ato në treg.

Zyra Doganore e Kakavijës, ka zbuluar dhe kapur, në dy raste të ndryshme, pesëmbëdhjetë bombola frigoriferike (freon) të cilat janë të ndaluara në Bashkimin Evropian. Është një material përtej rreziqeve për shëndetin publik që ka pasoja serioze edhe në mjedisin natyror.