Shpërthimi i rasteve të reja në Greqi: 55 raste të reja, 2 të vdekur në 24 orët e fundit!

294

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar edhe 55 raste të reja të koronavirusit në Greqi.

Numri i përgjithshëm të prekur është 3.203, nga të cilat 55.2% janë burra. 698 (21.8%) konsiderohet se kanë të bëjnë me udhëtimet nga jashtë dhe 1,796 (56.1%) kanë të bëjnë me një çështje tashmë të njohur.

11 vendas po trajtohen të intubuar. Mosha mesatare e tyre është 69 vjeç. Katër (36.4%) janë gra dhe pjesa tjetër janë burra. 72.7% kanë një sëmundje themelore ose janë mbi 70 vjeç. 117 pacientë janë larguar nga spitalet e vendit te sheruar.

Edhe 2 vdekje të regjistruara e çojnë në 187 vdekje në total në vend, nga të cilat 57 (30.5%) janë gra dhe pjesa tjetër janë burra. Mosha mesatare e bashkëqytetarëve tanë të ndjerë ishte 76 vjet dhe 95.7% kishin një sëmundje themelore dhe / ose moshën 70 vjeç e lart.