Tatuazh, 76-vjeçari me 366 flamuj në trupin e tij

Foto e Ditës Kuriozitete

indiani ne focus newsFocus  News  /  76 – vjeçari Rishi nga India ka hyrë në Librin Gines të Rekordeve për makthi e tij me tatuazhe, që në të gjithë trupin e tij ka bërë 500 tatuazhe, ku dhe 366 prej tyre janë flamuj të shteteve.

“Unë kam rreth 500 tatuazhe mbi trupin tim. Nga 500 tatuazhe, 366 janë flamuj. Kam  bërë flamurin e Indisë tetë herë, “tha ai

Rishit i pëlqen boja mbi trupin e tij dhe pavarësisht 76 viteve vazhdon të dëgjojë tingëllimin e mprehtë të gjilpërës në trupin e tij. Në barkun e tij ka bërë edhe fytyrën e Mbretëreshës Elizabeth dhe Barack Obama.