Shpetim Zinxhiria

Shtyhen 5 muaj lejet e qëndrimit për emigrantët shqiptarë në Greqi, ja afatet e reja

Shtyhen 5 muaj lejet e qëndrimit dhe vërtetimet e dorëzimit të kërkesës për rinovimin e lejes së qëndrimit për emigrantët shqiptarë në Greqi. Lejet e...

Covid-19: Kryeministri Boris Johnson u gjet pozitiv.

Kryeministri Boris Johnson, beri testin dhe u gjet coronavirusin pozitiv. Ai e njoftoi vetë përmes Twitter

Presidenti gjerman: Thirrje BE-së për më shumë solidaritet ndaj COVID-19

Do të dëshiroja më shumë solidaritet në një frymë evropiane, “tha presidenti i Republikës Federale të Gjermanisë Frank-Walter Steinmeier në një video...

Mesazhi i Presidentes : Sakrifikoni përkohësisht liritë individuale për të mbrojtur të mirën kolektive

Athinë / Sot në mbrëmje presidentja e Greqisë zonja Katerina Sakellaropoulou u drejtua populli me mesazhin: “Sakrifikoni përkohësisht liritë tona individuale...

Coronavirus / MPJ : Nuk kemi të dhëna për shqiptarët, janë konfidenciale dhe nuk jepen nga institucionet shendetesore greke

Shpëtim Zinxhiria / Kë duhet të besojmë në tilla raste kur virusi ka gjunjëzuar gjysmën e botës… Edhe në tilla raste dikasteret në Shqipëri nuk duan të...

Greqi / Shtatë vite më parë një nga arratisjet më të përgjakëshme të 11 shqiptarve që la pas të vrarë

Shtatë vite më parë (22/03/2013) në burgun Trikalla të sigurisë së lartë u regjistrua një nga ngjarrjet më të përgjakshme, arratisja e 11 shqiptarëve dhe...

Covid – 19 / Në mbarë botën mbyllen në shtëpi 1 miliard njerëz

Më shumë se 900 milion njerëz në më shumë se 35 vende të botës nxiten nga autoritetet të qëndrojnë në shtëpi, sipas të dhënave të Agjencisë Franceze mbi...

Gjendet më në fund shqiptari i zhdukur më 12/03/2020

Aventura e Z. Muhamet Jera ka përfunduar, duke i dhënë fund agonisë së njerëzve të tij që e kërkonin. Z. Jera tani është afër të afërmve të tij, kjo për...

SH.B.A : 50 vdekje nga coronavirusi, ndalimi i hyrjes nga Britania dhe Irlanda

Donald Trump ka njoftuar 50 vdekje nga epidemia Covid-19 deri më tani. Ndalimi i hyrjes në Shtetet e Bashkuara do të shtrihet edhe për udhëtarët që vijnë nga...

Zhduket shqiptari 60-vjeçar nga spitali i Athinës.

Zhduket shqiptari 60-vjeçar nga spitali i Athinës. Muhamet Jera humbur gjurmët nga një spital i Athinës. 60 vjeçari me origjinë shqiptare, u zhduk nga spitali i...