COVID-19/ Austri : 33 të vdekur dhe 5182 njerëz të infektuar.

197

Numri i rasteve të dëshmuar se janë të infektuar me coronavirus në Austri është në 5,182 të ditës së martë.

Që nga ora 8:00 pasdite, Ministria e Shëndetësisë raportoi 5182 persona që testuan pozitivisht, ndërsa 33 persona të infektuar kanë vdekur deri më tani. Kancelari Sebastian Kurz ka përgatitur austriakët të durojnë status quo-në e Coronavirusit dhe ka njoftuar një rritje të konsiderueshme të numrit të testeve, duke theksuar se, shkollat gjithashtu mund të mbeten të mbyllura më gjatë se sa ishte planifikuar.