Greqi: Humb jetën 21-vjeçarI shqiptar

558

Mbremë në Agjio Dhimitriu ka humbur jetën në një aksident nje 21- vjeçar shqiptar. AI ishte me motor dhe është aksidentuar për vdekje nga nje vendas i moshes 52-vjeçar, transmentojne sot mediat greke