Kjo është Louise Ford, 28 -vjeçe më e re se Mr Bean (Rowan Atkinson)

Lifestyle

mister-profilAi e mban jetën e tij private të fshehur, por bëri një përjashtim, ndoshta për shkak të paparacëve që publikuan një fotografi me të dashurën e tij të re. Rowan Atkinson, i njohur gjerësisht në film si Z. Bean, dhe partneri i tij Louise Ford, janë parë një herë në një ambientë feste në zemër të Londrës. Aktori i njohur 60-vjeçar dhe kolegia 32-vjeçare, u takuan vitin e kaluar dhe dashuria e tyre lulëzoi pas përfundimit të martesës shumëvjeçar  të Atkinson me Sunetra Sastry. Shkurtin e kaluar,  Mr Bean ( Rowan Atkinson)  dhe ish gruaja e tij Sastry kanë aplikuar për divorc përfundimin e martesës së tyre pas 23 viteve . Çifti ka dy fëmijë, Lily dhe Benjamin.