Qipro, situatë e vështirë: Katër të vdekur nga një zjarr i madh

64

Regjistrohen katër viktima nga zjarri i madhe qe vazhdon per sëdyti ditë.Të katër të zhdukurit nga fshati Odos në provincën e Limasolit u gjetën të vdekur. Të katër të huajt janë nga Egjipti, ata kishin mbetur në fshat pas evakuimit të tij dhe sot u gjetën të djegur.

Ndërkohë, forcat tokësore dhe ajrore po luftojnë me flakët për të dytën ditë me radhë në mënyrë që të parandalojnë përhapjen e zjarrit në shkallë të gjerë që filloi të Shtunën pasdite në Arakapa.