Robotët e seksit…në të ardhmen

1609

Nëse robotët në të ardhmen bëhen të pavarur në mendimet dhe ndjenjat e tyre, atëherë njerëzit nuk do të jenë në gjendje të kontrollojnë marrëdhëniet e tyre me robotët e tyre seksualë.

Robotët e seksit në të ardhmen do të jenë aq të mençur saqë do të rrëmbejnë shokët e tyre!

Robotët e seksit duket se zhvillojnë inteligjencë në të ardhmen që do t’u lejojnë të mohojnë “shokët” e tyre dhe në të vërtetë, do të jenë në gjendje të gënjejnë që të mos zbulohen.  

Psikologu Robotik Rebekah Rousi pohon se marrëdhëniet midis njerëzve dhe robotëve do të bëhen të zakonshme në të ardhmen. Shkencëtari në Universitetin e Jyvasklës në Finlandë gjithashtu argumentoi se: “Duhet ta kuptojmë se robotët do të kenë dëshirat e tyre seksuale dhe çfarë do t’i stimulojë ata. Nëse qëllimi është krijimi i robotëve autonomë të aftë për të menduar dhe ndier vetëm, atëherë mundësitë për njerëzit që të mbajnë kontrollin e marrëdhënieve të tilla minimizohen “.

Ajo gjithashtu komentoi se sondazhet kanë treguar se ndërsa gjeneratat robot përparojnë, duket se ato bëhen “më të zgjuara”.Kështu që roboti mund të fillojnë të trajtojnë seksin si diçka pozitive, kështu që ata e eksplorojnë atë për veten e tyre, kështu që edhe të gënjejnë shokët e tyre erotikë.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: