Category: Lifestyle

Pamela, ti je?

U bë e famshme duke interpretuar CJ Parker në serialin “Baywatch”, por Pamela Anderson ka ndryshuar jashtëzakonisht shumë nga ajo kohë. Bjondja nuk njihej fare...

Çastet më të bukura të propozimeve për martesë në foto

Këto imazhe të mrekullueshme janë disa nga çastet që janë fotografuar gjatë propozimeve për martesë në vendet nga më të bukurat dhe të veçantat nëpër...

Ja cilat janë profesionet më të kërkuar sipas “LinkedIn”

Po kërkoni punë? Po kërkoni që të ndryshoni vendin e punës, apo edhe profilin ku punoni?! Atëherë ju duhet të dini se çfarë pozicionesh kërkojnë...

Doni të kurseni para gjatë pushimeve, ja si të veproni

Të gjithë duan ta eksplorojnë botën. Eksperiencat nga udhëtimet mbesin të pashlyera përgjithmonë. Përvojat, zakonet, takimet, rrugët, ushqimet, njerëzit,...

E pazakontë, senatorja ushqen me gji foshnjën në Parlamentin e Australisë

Në Parlamentin e Australisë ka ndodhur një ngjarje e pazakontë, ku senatorja e Queenslandit, Larissa Waters ka ushqyer me gji në seancë foshnjën e saj dymuajshe...

6 arsye për të mësuar gjuhën franceze

Në të gjithë botën, gjuha franceze  është akoma gjuha e dytë zyrtare –  është gjuha e vetme në botë (përveç anglishtes) që mësohet në çdo vend të...

10 ligje të çuditshme nëpër botë

Teksa në Shqipëri po flitet për zbatimin e ligjit, për reformën në drejtësi apo atë zgjedhore, po ju tregojmë disa ligje mjaft interesante dhe paska të...

Gra duke u pozuar për automjetet zjarfikëse

Gjermani / Gra të rrezikshme që kanë ngritur temperaturën për kalendarin e 2016 për llogari të Zjarrifikësit t;  Nurembergut dhe Franconia Epërme, dy rajone...

Kush i bën këto më shumë seksi ?

Studimet e kaluara në atë që i bën njerëzit seksi ka gjetur se faktorë të tillë si rezistencës ndaj sëmundjeve është ajo që tërheq njerëzit për...

Kjo është Louise Ford, 28 -vjeçe më e re se Mr Bean (Rowan Atkinson)

Ai e mban jetën e tij private të fshehur, por bëri një përjashtim, ndoshta për shkak të paparacëve që publikuan një fotografi me të dashurën e tij të re....