Pesë këshilla për të mbajtur ngrohjen në shtëpi!

1515

Ftohja e parë ka bërë pamjen e tyre dhe të gjithë kërkojnë mënyra për të mbajtur nxehtësinë nga shtëpia e tyre.

Ka disa sekrete të vogla që ndihmojnë për ta mbajtur shtëpinë tuaj më të ngrohtë dhe për të burgosur për më shumë nxehtësi.

  1. Gjëja më e rëndësishme për të bërë është gjetja e pikave të mundshme nga të cilat mund të humbni nxehtësinë. Nëse dyert dhe dritaret e shtëpisë suaj kanë boshlleqe apo hapsira, duhet t’i mbyllni ato.
  2. Nëse keni oxhak, por nuk e përdorni atë, mos harroni të mbyllni kapakun e kambanës në mënyrë që ajri i ftohtë të mos hyjë dhe nga atje.
  3. Mos vendosni sende në radiator dhe mos i vendosni ato shumë pranë mobiljeve, pasi kjo do të parandalojë qarkullimin e ajrit.
  4. Sigurohuni që të rrezatoni shpesh trupat e radiatorit.
  5. Nëse ka një dhomë në shtëpi që nuk e përdorni, mbyllni derën. Në këtë mënyrë ju kapni ngrohjen në pjesën tjetër të shtëpisë.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: