Rihanna dhuroi pesë milion dollarë për luftën kundër koronavirusit!

803

Këngëtarja Pop dhe Fondacioni R&B Foundation Rihanna, Clara Lionel Foundation (CLF) ka dhuruar pesë milion dollarë për organizata të ndryshme për të mbështetur përpjekjet e ndihmës për ata që preken nga pandemia e coronavirusit.

Për më tepër, këngëtarja dhe sipërmarrësi do të dhurojnë me vlerë 700,000 dollarë në spitalet në qytetin e saj të lindjes, në ishullin e Karaibeve të Barbeidos.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: